Moderne tuin Amstelveen met diverse hoogte verschillen

Deze tuin hebben wij van het begin tot het eind mogen aanleggen. Van een complete woestenij wordt het geheel omgetoverd tot een moderne tuin die ook nog is extra functioneel wordt door de veranda die geplaatst gaat worden.

Inmiddels zijn we al ver gevorderd met het houtwerk en de damwanden. De schutting is van hard hout wat staat voor een lange levensduur. De vlonder is gemaakt met jumbo hard houten planken van 19 cm breed en bijna 3 cm dik. Dit materiaal is onverwoestbaar. Ook de damwanden zijn gemaakt met messing / groef damwand planken van hardhout. De bovenkant is afgewerkt met een gording die het geheel mooi recht houd. Het verankeren gebeurt draadstaal die we opspannen met een grondanker.

De vijver heeft ook zijn vorm gekregen en is op hoeken voorzien van 2 schitterende bloembakken waar dakplatanten in zijn gezet. Tijdens de uitvoering hebben we een bank bedacht tussen deze bloembakken met een zitting van hard hout. Als laatste hebben we het geheel gestuct om een natuurlijk geheel te krijgen.

Inmiddels is de beplanting afgerond en de vijver gevuld met water en voorzien van een UV filterpomp en onderwater verlichting.

Als laatste stap hebben wij een veranda laten plaatsen. Hierdoor kan onze klant ten alle tijden van zijn tuin genieten. De veranda is voorzien van massieve 15 x 15 cm houten palen en balken constructies. De bovenzijde is afgewerkt met glazen ramen.

De verlichting die wij hebben aangebracht is van In-Lite